Brasiliansk Vaxning

Brasiliansk vaxning 

Dam & Herr 

Vi är specialister på Brasiliansk vaxning .Tack vare vårt ständiga engagemang för kvalitet och vår erfarenhet och kontinuerlig utveckling, är de vaxer som produceras hela tiden från de bästa råvarorna som väljs i hela världen, med minutiöst utformade formuleringar och tillverkningsprocesser. Det syftar till att få högsta kvalitet och effektivitet av produkterna på en konstant basis.

All vaxning utförs av diplomerade hudterapeuter med många års erfarenhet som vill att du ska känna dig väl omhändertagen vid ditt besök. Våra äkta brasilianska produkter gör att din hud behåller sitt naturliga pH-värde efter vaxningen. Det skonsamma vaxet håller oönskad hårväxt borta i 4–5 veckor och du får ett slätt och hårfritt resultat.

Första gången du gör en brasiliansk vaxning kan det göra ont. Detta på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna. Alla har olika smärttröskel och förutsättningar. Om du gör en brasiliansk vaxning regelbundet kommer håret att bli tunnare och de kommer inte heller att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det inte gör lika ont som första gången. Om du däremot väntar längre eller rakar mellan en brasiliansk vaxning så hinner håren rota sig och smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället. Detta tar ca 15-30 minuter och vi som utför din brasilianska vaxning har mycket erfarenhet. Vi vågar till och med säga att vi är bland de bästa när det gäller brasiliansk vaxning i Stockholm.