Hair treatments

Stärk håret från roten

boka flera behandlingar här

Styling

Styling av valfri frisyr när du vill vara extra fin

boka flera behandlingar här

Hair treatments

Du erbjuds en förstklassig behandling med hög lyxkänsla. Den djupa återfuktningen kan fylla upp de trasiga hårfibrerna och återställa dem med hjälp av vitaminer, mineraler och oljor, viktiga för ditt hårs hälsa. Återfuktningen håller håller dem hydrerade, glänsande, mjukare och med starka rötter. För att ta hand om sitt hår lite extra kan man i samband med tvätt ta till en hårinpackning.

Det finns inpackningar för alla möjliga olika sorters hårkvaliteter: skadat hår, torrt hår, frizz hår. Den här behandlingen passar hår som har blivit solskadat och slitet eller som har blivit kemiskt skadat av färg, slingor, blekning eller permanent. Inpackning är även bra för hår som blivit förstört av fön eller plattång. Du får en bättre glans och mindre frizz redan efter en behandling.

Slitage kan också uppstå av andra anledningar. Väder och vind gör sitt, inte minst i en stadsmiljö där luften är väldigt förorenad ? men även stylingprodukter försämrar hårets kondition genom att torka ut det. Åldern på håret är också avgörande för dess kvalitet, för när man blir äldre minskar hårets förmåga att hålla ihop sina fjällskikt. Då kommer en vårdande inpackning väl till pass.

styling by brazil

Kontakta oss

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Dyes

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Keratinbehandling

Denna behandling har en näringsgivande effekt tack vare dess berikade substanser hämtade från honey potato och frukten moringas oljiga substanser.

läs mer

Hair treatments

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Highlights

Slingor hjälper till med att skapa rörelse i frisyren som ger en fräschare och mer personlig look. Genom att experimentera med olika nyanser kan man åstadkomma olika effekter, allt ifrån djupa skiftningar till ljusa beach blonde-imitationer.

läs mer

Hair cuts

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Styling

Våra erfarna stylister hjälper dig bli redo inför ett speciellt tillfälle. Du avgör vad som ingår, koppla av så sköter vi allt från hår till smink.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil