FärgningHårfärgning med Ombre & Balayage

Hårfärgning med Ombre & Balayage

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

Vi avsätter den tid som behövs med varje kund och stressar oss inte igenom en klippning eller färgbehandling. Vår personal går på flera externa utbildningar kontinuerligt, samt besöker hår- och frisörsmässor för att ta in nya trender och idéer.

När man ska färga håret är det givetvis inte helt enkelt att bestämma sig för vilken färg man ska välja. Till exempel har man kanske svårt för gyllene skiftningar, eller vet med sig att cendré gör att man ser grå och osynlig ut. Man kan alltid ta en titt på sitt smyckeskrin: föredrar man guld passar man vanligtvis i varma färger, medan anhängare av silversmycken oftast ska ha kalla färger. För att undvika skarpa kontraster eller färger som rentav ser onaturliga ut, är det också viktigt att ta hänsyn till den egna hudtonen.

Om man inte vet vilken hudton man har kan man få hjälp med det i sminkaffären – tonen kan vara varm, kall eller neutral. En sak man också kan göra själv för att testa, är att hålla ett orange tyg och ett rosa tyg bredvid ansiktet. Det tyg som är mest smickrande avslöjar vilken grupp man tillhör: om man ser bäst ut i rosa har man en kall hudton, och vice versa.

Ser man ingen skillnad utan passar lika bra i båda färgerna, har man med största sannolikhet en neutral ton. ”Varma” personer har ofta en hudton som drar mot gult, och gör bäst i att undvika guldiga toner på sin hårfärg. Istället brukar man rekommendera olika nyanser av brunt. ”

Kalla” hudtoner däremot drar åt det rosa hållet, vilket gör att de passar fint i blonda och beigea nyanser. Röda toner blir sällan smickrande till en hy med rosa underton. De som tillhör den neutrala gruppen ligger någonstans mittemellan. Dessa personer kan i princip ha vilken färg som helst utan att det ser onaturligt ut – man ska dock veta att mörka färger ofta får en beige hy att se blek ut.

styling by brazil

Kontakta oss

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Klippning

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Färgning

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Keratinbehandling

Denna behandling har en näringsgivande effekt tack vare dess berikade substanser hämtade från honey potato och frukten moringas oljiga substanser.

läs mer

Hårbehandling

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Slingor

Slingor hjälper till med att skapa rörelse i frisyren som ger en fräschare och mer personlig look. Genom att experimentera med olika nyanser kan man åstadkomma olika effekter, allt ifrån djupa skiftningar till ljusa beach blonde-imitationer.

läs mer

Styling

Våra erfarna stylister hjälper dig bli redo inför ett speciellt tillfälle. Du avgör vad som ingår, koppla av så sköter vi allt från hår till smink.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil