CoolshapingVår fettfrys är en effektiv och säker behandling som tar bort lokala fettdepåer

Hur funkar det?

Fettfrysning med coolsculpting är en ickekirurgisk vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer. Fatfreezing med Coolshaping RS1 använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner det till minus 10 grader och förstör fettcellerna. innebär att fett under huden fryses ner till –11 ° under en bestämd tid. Det gör att fettcellerna går in i apoptos (naturlig celldöd). Ett kylande munstycke sugs fast mot huden med vakuum. Under de ­närmaste tre månaderna försvinner 20–25 procent av fettcellerna, och tas om hand av lymfsystemet.

Hur många behandlingar behövs?

Vi erbjuder Coolsculpting för hela kroppen, de mest populära områden och behandlingar är dubbelhaka och överarmar med gäddhäng, området under bysten, behåvalkarna, lårens insida, kärlekshandtagen, magen och knän.

Vår maskin kan behandla upp till fyra områden samtidigt, Varje område kan behandlas två till tre gånger, men ofta räcker en behandling.

  • Att tänka på innan

Direkt efter frysbehandling kan området kännas ömt, kroppen kan kännas frusen, området kan bli rött och några får också en bedövad känsla. Ömheten kan sitta kvar i flera dagar men är helt ofarligt. Vi rekommenderar att ni tar med extra klädesplagg som berör det behandlade området som inte är åtsittande.  Du ska inte vara gravid eller amma.

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Cool shaping Fettreducering med fettfrysning i Stockholm

Facial Rejuvenation och Body Shaping System

En smart maskin för ansikte och kropps modifiering med tre olika handenheter. En idealisk kombination av multi polär radiofrekvens (RF), vaccum och LED teknik som ger omedelbara resultat efter första ansiktsbehandlingen.

läs mer

Cool shaping Fettreducering med fettfrysning i Stockholm

Coolshaping är en metod där vi med hjälp av kyla kan reducera fett på utvalda platser på kroppen med ett resultat av minskat fett på ca.20%. Ett eller fler handstycken placeras ut på dom utvalda områderna på kroppen, handstyckena suger sedan in fettvävnad (liknanden en dammsugare) och samtidigt kyls området ner till en temperatur på mellan -7 till -10 grader. Kroppens fettceller är känslig för kyla vilket gör att en del av fettcellerna i det behandlade området förstörs. Dom förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egen metabolism.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil