Om Vaxning

Brasiliansk Vaxning

Vi är specialister på Brasiliansk Vaxning.Vi är bäst i Stockholm. Vi erbjuder brasiliansk vaxning, endast för kvinnor och män . Efter noggrann undersökning av marknaden hittade vi till slut det bästa märket vi provat – Gold vax .Vi använder olika underbara vax som vi är väldigt nöjda med både kvalité och resultat.

Att tänka på

• Hårstråna måste vara minst en halv centimeter långa • Efter behandlingen bör du undvika sol och parfymerade produkter på det vaxade området inom 24 h • Har du problem med inflammerade hårsäckar rekommenderar vi regelbunden folisan intimate produkt samt noggrant in smörjande med mjukgörande kroppslotion • Äter eller smörjer du dig med preparat som på något sätt är hud förtunnande, låt oss veta det när du bokar din tid

Om vaxning

Vaxning är förmodligen ett av de äldsta och mest välbeprövade metoderna att avlägsna oönskad hårväxt. Vid regelbunden vaxning kan ibland hårsäcken ”tröttas ut” och hårväxten återkommer inte i samma utsträckning. Du slipper även den stickiga vassa känslan som när håret avlägsnas med rakning eller hårborttagningskrämer. Hur länge som du är hårfri på det vaxade området beror på flera olika saker, som var dina strån är i för väx fas och hur fort dina strån växer. För bästa resultat bör stråna vara fullt utväxta och vi rekommenderar även att du använder ett växthämmande enzym efter behandlingen. Hållbarheten för de allra flesta ligger runt 2-4 veckor och då kommer givetvis inte alla strån tillbaka på en gång.

Gold Vax

Gold Vax innehåller Arganolja och paraffin som är snäll mot din hud. Det kombinerar några av de bästa ingredienserna som finns på marknaden med egna produkter och tekniker för en skonsam hårborttagning. Hårborttagning med GOLD vax är en eftertraktad behandling runt om i hela världen. vi använder inte pappers-eller tygremsor vid brasiliansk vaxning. det är väldigt skonsamt för huden att inte göra det. I brasiliansk vaxning ingår vaxning mellan skinkorna.

100% nöjd-garanti

Vi på styling by Brazil siktar på att du ska gå härifrån nöjd och hårfri. Har du fått ett oönskat resultat vid din brasilianska vaxning vill vi åtgärda detta. Alla oönskade reaktioner, litet som stort, vill vi förebygga och hjälpa dig att ta hand om och förstå. Vi uppskattar därför att du kontaktar oss. Ring eller meil oss så hjälper vi dig.