ÖgonbrynVackra och naturliga ögonbryn

Vackra och naturliga ögonbryn

Ett par välformade bryn kan lyfta ett helt ansikte. Precis som med allt annat så har vi olika förutsättningar även när det kommer till våra bryn.

Gör ögonbryn i Stockholm

För att få en snygg form på brynen så är det viktigt att undvika att plocka strån från ovansidan. Då kan du förstöra din naturliga bågform. För att få så snygga bryn som möjligt så börja vid mitten av brynen och plocka bakåt. Annars riskerar du att få alldeles för tunna bryn med fel form. 

Vi kan hjälpa dig med att plocka dina bryn så att du får en ?mall? att utgå ifrån och själv kan plocka enstaka strån för att hålla brynen i schack. Vi färgar även dina bryn i den nyans och styrka som passar dig och dina färger bäst. Våga prova, det gör stor skillnad!

Vid vaxning av ansikte ingår formning av bryn

Med hjälp av en snäll vaxning avlägsnar vi oönskad och generande hårväxt i ansiktet. Vaxning är en urgammal epileringsmetod som är skonsam. Vi gör vaxning på ögonbryn, överläppen, kinderna, hakan och pannan. Vi använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd som rullas över ovårdade hårlinjer. Vaxning av ögonbrynen ger dem också en fin form.

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

RekommendationerStyling by brazil

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm | Skönhetsklinik med hydra beauty

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm

Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

läs mer

kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

Kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Microneedling behandling i stockholm - Skönhetsklinik

Microneedling behandling i stockholm

Microneedling är en naturlig behandling för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud. Vår högteknologiska utrustning stimulerar cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakad av acne, sol eller pigmenteringar.

läs mer

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer