Laser Hårborttagning i StockholmPermanent hårborttagning med Laser

Hårborttagning i Stockholm

Styling By Brazil använder sig av den senaste och mest effektiva tekniken på marknaden för att permanent ta bort hår.

Detta är därför att vi använder oss av den populära Soprano ICE Platinum maskinen som behandlar oönskad hårväxt som tar bort ditt hår på tre djup för optimalt resultat. 

Vår maskin fungerar på alla hud och hårtyper och ger dig ett oslagbart resultat. Jämfört med andra lasrar behöver du göra cirka 30% mindre behandlingar för att uppnå samma resultat.

Exakt hur många behandlingar du behöver skiljer sig på din hårtyp men vi rekommenderar cirka 6-8 behandlingar per område. 

Som ett resultat av flera års erfarenhet är detta den vanligaste mängden behandlingar som krävs för att bli av med håret permanent på ett större område som behandlas, ex: Ben, mage, rygg, ansikte.

Varför välja Styling By Brazil för din hårborttagning?

Eftersom vi har över 20 års erfarenhet av brasiliansk vaxning och hud, hår och styling och vet vad du som kund behöver för att uppnå önskat resultat. 

Innan du genomför din laser hårborttagning är det viktigt att ta i åtanke hur du förbereder dig inför behandling samt vad du gör efteråt. 

Anlita proffs och njut av att vara hårfri!Vi konsulterar alla våra kunder enligt dina förutsättningar samt våra bästa rekommendationer kring vad du kan göra hemma.

För att få långvariga resultat är det viktigt att ha i åtanke vilken hårtyp du har och hur du ska behandlas för optimal effekt.

Nagelvård

Pedikyr, manikyr och nagelförlängning

Boka behandling idag

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

RekommendationerStyling by brazil