IndibaINDIBA® Deep Beauty används i de mest prestigefyllda skönhets- och hälsocentren runt om i världen

INDIBA® Deep Beauty

INDIBA DEEP BEAUTY

INDIBA® Deep Beauty används i de mest prestigefyllda skönhets- och hälsocentren runt om i världen. Med över 30 000 enheter installerade globalt sedan 1983, är vår teknik riktmärket för skönhetsproffs som arbetar med radiofrekvensbehandlingar.

ANSIKTSFÖRYNGRING

Efterfrågan på icke-invasiva ansiktsföryngringsbehandlingar som ger ett yngre, naturligt utseende har ökat avsevärt de senaste åren.

INDIBA®-teknologin har visat sig uppnå fantastiska resultat för att minska rynkor och uttryckslinjer från första sessionen, vilket ger ett naturligt utseende utan att skada vävnaden.

BODY CONTOURING & CELLULITER

Vår teknologi låter dig utföra icke-invasiva och smärtfria kroppskonturbehandlingar och fettreducerande behandlingar som ger enastående resultat.

KROPPSUPPSTRAMNING

INDIBA-teknologin låter dig utföra icke-invasiv och smärtfri kroppsuppstramning som ger enastående resultat.

HÅRBEHANDLINGAR

Hår är en grundläggande del av vårt utseende ? att ha friskt, starkt hår är viktigt för självkänslan, i alla kön och åldrar. Det är därför vi på INDIBA® har utvecklat HairWave för att förbättra och återställa hårets skönhet och hälsa.

styling by brazil

Kontakta oss

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Hair cuts

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Dyes

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Keratinbehandling

Denna behandling har en näringsgivande effekt tack vare dess berikade substanser hämtade från honey potato och frukten moringas oljiga substanser.

läs mer

Hair treatments

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Highlights

Slingor hjälper till med att skapa rörelse i frisyren som ger en fräschare och mer personlig look. Genom att experimentera med olika nyanser kan man åstadkomma olika effekter, allt ifrån djupa skiftningar till ljusa beach blonde-imitationer.

läs mer

Styling

Våra erfarna stylister hjälper dig bli redo inför ett speciellt tillfälle. Du avgör vad som ingår, koppla av så sköter vi allt från hår till smink.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil