Brasiliansk vaxning

18 års erfarenhet av brasiliansk vaxning

boka flera behandlingar här

Brasiliansk vaxning

18 års erfarenhet av brasiliansk vaxning

boka flera behandlingar här

Brasiliansk vaxning Hässelby – Vad som är viktigt att tänka på

Att känna viss nervositet inför sin första brasilianska vaxning är vanligt men hos oss kan du känna dig helt bekväm.

Vi tar god hand om dig, är erfarna och förstår din utsatta situation. Vi arbetar dagligen med vaxning och detta tillhör vår vardag.

Du är givetvis också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil, därför svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.

Vi är professionella och tar hänsyn till att det är din första gång, är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Vaxning är ett säkert och skonsamt sätt för hårborttagning. Fördelarna är många i jämförelse med rakning, hårborttagningsmedel eller laser, och helt ekologiskt.

Vi utför alla typer av vaxningar för både kvinnor och män, se vår bokningslista för olika behandlingar.

Du är också välkommen att ringa om du inte hittar just den typ av vaxning du behöver. Vi är här för att göra din upplevelse så behaglig som möjligt.

Brasiliansk vaxning innebär att man med hjälp av vax tar bort allt eller större delar av sitt könshår.

Du bestämmer själv hur du vill ha det. Denna behandling har blivit mycket populär och idag är det en av de behandlingar vi utför mest.

Första gången du gör en vaxning kan det upplevas mer smärtsamt.

Detta är på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna. Huden domnar dock bort redan efter första ”rycket” vilket skapar en känsla av bedövning.

Vi på Styling by Brazil siktar på att du ska gå härifrån nöjd och hårfri. Har du fått ett oönskat resultat vid din brasilianska vaxning vill vi åtgärda detta.

Män är självklart välkomna till oss för vaxning. Vanligast är att man vill vaxa överkroppen och om du aldrig gjort vaxning förut svarar vi gärna på frågor innan så du känner dig lugn inför behandlinge

Att tänka på efter din behandling:

Hårsäckarna är öppna och huden är extra känslig för smuts och bakterier direkt efter din behandling så var noga med hygien. 

Därefter bör du undvika sol och bad inom de närmaste 24 timmarna. Framför allt poolbad pga klor! 

Smörj ej det behandlade området med hudkrämer som innehåller alkohol. 

Om du rör dig utomhus bör du använda solskyddsfaktor SPF 30 eller högre på det behandlade området. 

Avslutningsvis raka dig inte mellan vaxningarna! Rakning gör dina hårstrån tjockare och det gör onödigt ont när du ska vaxa dig nästa gång.

Till slut sexuellt umgänge går bra men den dagen du vaxar dig kan det vara bra att vänta några timmar innan då porerna är öppna och det kan finnas ökad risk för infektion.