Keratinbehandlingpassar för alla hårtyper

Keratinbehandling passar för alla hårtyper

Trött på frizzigt och torrt hår? Eller har ditt hår gått genom en trauma som t.ex håravfall efter en sjukdom eller kemiskt skadat hår som genomgått färgning, blekning, rakpermanent, solblekt hår samt slitet, livlöst och allmänt skadat hår?

Då brukar vi på Styling by Brazil oftast rekommendera den revolutionerande Brazilian Diamant Keratin Organic Line. behandling av håret. 

Keratin behandlingen fungerar utmärkt oavsett vilken hårtyp du har. Vi ger ditt hår en vitamin boost som läker håret inifrån ut och ger en lyster som håller i 4-5 månader

Med endast Organiskt sammansättning av ingredienser som t.ex afrikanska oljor som macadamia, argan och manketti hyaluronsyra som funkar som en återupplivande behandling av håret med keratin som fuktar, reparerar sprött och dött hår och ger stadga, glans samt normalisering av hårfibrernas struktur.

 

Keratin behandlingen går likväl att använda på skandinavisk hårtyp som mer afro krulligt uppbyggt hår då dess verkan och proffsiga utförande av våra frisörer gör att behandlings förfarandet anpassas för varje individs önskade resultat och hårtyp för bästa resultat.

Behandlingstiden för Keratin kan variera mellan 2 till 3 timmar beroende på hårkvalité och längd.

Om du önskar dig ett glansigare och mjukare hår utan frizz, är Brazilian keratinbehandlingen den mest kompletta behandlingen för ditt hår som gör att ditt hår blir upp till 70%-90% rakare hår. 

Det finns tre olika utförande metoder beroende på individens önskade resultat, hårets nuvarande slitage och välmående samt hårtyp och mängd.

Välkommen att höra av dig till oss om du önskar mer information eller önskar boka tid för konsultation.

Välkommen önskar team Styling by Brazil

styling by brazil

Kontakta oss

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Färgning

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Keratinbehandling

Denna behandling har en näringsgivande effekt tack vare dess berikade substanser hämtade från honey potato och frukten moringas oljiga substanser.

läs mer

Hårbehandling

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Slingor

Slingor hjälper till med att skapa rörelse i frisyren som ger en fräschare och mer personlig look. Genom att experimentera med olika nyanser kan man åstadkomma olika effekter, allt ifrån djupa skiftningar till ljusa beach blonde-imitationer.

läs mer

Klippning

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Styling

Våra erfarna stylister hjälper dig bli redo inför ett speciellt tillfälle. Du avgör vad som ingår, koppla av så sköter vi allt från hår till smink.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil