Balayage och SlingorVi erbjuder enkel och avancerad slingning

Ljusa slingor, mörka slingor, balayage eller ombré

Slingor är en vanlig behandling på salonger, som kan åstadkomma större förändring än man tror. Slingor går inte att jämföra med en vanlig helfärgning av håret – med slingor får frisyren mer liv och lyster, medan en helfärgning är mer drastisk och snarare förändrar hela ansiktets framtoning.

Slingor är en typisk behandling på salonger, som kan åstadkomma större förändring än man tror. Slingor går inte att jämföra med en vanlig helfärgning av håret – slingor ger frisyren mer liv och lyster, medan en helfärg är mer drastisk och snarare förändrar hela ansiktets framtoning.

Beroende på vilken sorts slingor man önskar sig använder frisören olika tekniker. Man kan använda en hätta med små hål i som man drar tunna slingor ut igenom och penslar på färg; detta ger ett väldigt naturligt resultat med jämnt fördelade skiftningar.

Man kan också använda sig av folie, vilket ger bredare och kraftigare slingor eller hela partier i en avvikande färg.

Fördelar med att slinga sitt hår jämfört med att färga det, är bland annat att en färgning ger en tydligare utväxt. En naturlig följd av detta blir att man måste upprepa behandlingen tidigare – slingor brukar ofta hålla ungefär dubbelt så länge som en helfärgning. Hur ofta man kan slinga sitt hår utan att det ser slitet ut beror dock lite på hur kvalitén på håret var från början.

Har man tunt och fint hår bör man vänta åtminstone 8-10 veckor innan man gör om färgbehandlingen, men har man ett tjockare hår kan det räcka med 6-8 veckor. Man ska inte heller glömma att varje slingning sliter på håret och gör det känsligare på sikt. Vid graviditet rekommenderas alltid läkarkontakt innan du planerar att färga eller slinga håret pga kemikalier som kan tas upp genom huden i hårbotten och påverka fostret.

styling by brazil

Kontakta oss

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Klippning

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Färgning

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Keratinbehandling

Denna behandling har en näringsgivande effekt tack vare dess berikade substanser hämtade från honey potato och frukten moringas oljiga substanser.

läs mer

Hårbehandling

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Slingor

Slingor hjälper till med att skapa rörelse i frisyren som ger en fräschare och mer personlig look. Genom att experimentera med olika nyanser kan man åstadkomma olika effekter, allt ifrån djupa skiftningar till ljusa beach blonde-imitationer.

läs mer

Styling

Våra erfarna stylister hjälper dig bli redo inför ett speciellt tillfälle. Du avgör vad som ingår, koppla av så sköter vi allt från hår till smink.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil