NagelvårdVi tar hand om dina naglar

Vi tar hand om dina naglar

Vi rekommenderar alla, män som kvinnor, gammal som ung att regelbundet behandla sina naglar. Med regelbunden manikyr och pedikyr märker du att dina naglar och huden runt omkring blir bättre och bättre. Regelbunden behandling i samband med rätt hemvårdsprodukter ger dig goda resultat.

Styling by Brazil erbjuder vi dig en härlig fotvård som utförs av välutbildade fotterapeuter, perfekt för trötta fötter eller om du har några problem du vill ha hjälp med. Eller varför inte unna dig en uppfräschande, lyxig pedikyr som gör dina fötter lena och snygga!

Vi rekommenderar ALLA, män som kvinnor, gammal som ung att gå regelbundet på manikyr. Med regelbunden manikyr märker du att dina naglar och huden runt omkring blir bättre och bättre. Regelbunden behandling i samband med rätt hemvårdsprodukter ger dig goda resultat.

På Nagelsalongen finner du alla produkter som du behöver för din hemvård, såsom nagelolja, nagelbandskräm, nagelborste, handkräm, fuktgivande handtvål, filar, lack och mycket annat. Just dessa produkter använder jag mig av i alla behandlingar och säljer även till dig som kund. Fråga oss, så hjälper vi dig till perfekta och välmående naglar!

På Styling by Brazil erbjuder vi en rad olika behandlingar för att möta just dina behov. Utöver rengöring och klassisk manikyr erbjuds även professionell nagelförlängning samt nagelförstärkning. Självklart kan vi även göra dig extra fin till bröllopet eller något annat festligt tillfälle.

Vill du ha manikyr eller hellre en permanent nagellack (Shellac) som garanterat håller naglarna fina i 14 dagar? Eller en förlängning vilket verkligen gör naglarna iögonfallande? Kom gärna förbi och diskutera hur du vill ha det så hittar vi en lösning som passar dig och dina naglar bäst.

Precis som med människor så är varje nagel unik och mitt mål är att hitta den behandling som passar just dina naglar bäst. Detta oavsett om du bara vill göra dem starka och fina eller göra dem längre med nagelförlängning. Vid nagelförlängning utgår vi alltid ifrån nagelns naturliga form och förlänger sedan med gelé. Det resulterar i starka och vackra naglar som framförallt ser naturtrogna ut. Vill du ha nagelvård eller nagelförlängning i Stockholm så är du välkommen in till min salong. Vi finns här för dig – och dina naglar.

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Naglar, manikyr och pedikyr i Stockholm - Nagelsalong

Pedikyr

Det är viktigt att ta hand om sina fötter då de ska hålla hela livet. Fotvård och pedikyr är ett både avkopplande och ett lyxigt sätt att ta hand om dina fötter!

läs mer

Naglar, manikyr och pedikyr i Stockholm - Nagelsalong

Manikyr

En grundlig manikyr som ger torra händer, nagelband och naglar nytt liv. Handbad, vård av nagelband och naglar, polering, peeling, inpackning. Behandlingen avslutas med nagelolja, nagelbandskräm samt handlotion. Underbar manikyr för torra händer och nagelband.

läs mer

Naglar, manikyr och pedikyr i Stockholm - Nagelsalong

Nagelvård

Vi rekommenderar alla, män som kvinnor, gammal som ung att regelbundet behandla sina naglar. Med regelbunden manikyr och pedikyr märker du att dina naglar och huden runt omkring blir bättre och bättre. Regelbunden behandling i samband med rätt hemvårdsprodukter ger dig goda resultat.

läs mer

Naglar, manikyr och pedikyr i Stockholm - Nagelsalong

Nagelförlängning

Förutom ansiktet visar våra händer mest av vår personlighet och vad vi vill ge för uttryck till vår omgivning. Att de är rena och fina är ett första steg och här ingår även nagelvård.

läs mer

Naglar, manikyr och pedikyr i Stockholm - Nagelsalong

Gellack

Hos oss kan du bli fin genom manikyrbehandling med gellack. Med nya varumärken får du flera färger att välja mellan.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil