Kemisk PeelingHuden som växer tillbaka är slätare.

Kemisk Peeling

Översikt En kemisk peeling är en procedur där en kemisk lösning appliceras på huden för att ta bort de översta lagren. Huden som växer tillbaka är slätare. Med en mild eller medium peeling kan du behöva genomgå proceduren mer än en gång för att få önskat resultat. Kemisk peeling används för att behandla rynkor, missfärgad hud och ärr – vanligtvis i ansiktet.

Kemisk peeling kan göras för sig eller tillsammans med andra kosmetiska behandlingar. Behandlingen kan göras på olika djup från mild till djup. Djupare kemisk peeling ger mer dramatiska resultat men tar också längre tid att återhämta sig från. Vad är det? En kemisk peeling är en procedur som stimulerar cellförnyelse hos de yttre hudlagren.

Beroende på de problem du väljer att göra behandlingen för, väljer du ett av tre djup: Mild kemisk peeling. En mild (ytlig) kemisk peeling tar bort det yttre lagret av huden (epidermis). Den används för att behandla fina rynkor, akne, ojämn hudton och torrhet.

kemisk peeling styling by brazil

En mild peeling kan du göra varannan till var femte vecka Medium kemisk peeling. En medium kemisk peeling tar bort hudceller från epidermis och från delar av den övre delen av ditt mellersta hudlager (dermis). Den används för att behandla rynkor, ärr efter akne och och ojämn hudton. Du kan behöva upprepa proceduren för att uppnå eller bibehålla det önskade resultatet.

Djup kemisk peeling. En djup kemisk peeling tar bort hudcellerna ännu djupare. Din läkare kan rekommendera en djup kemisk peeling för djupare rynkor, ärr eller hudutväxter som är förstadium till cancer. Du behöver inte upprepa behandlingen för att få full effekt.

* Kemisk peeling kan inte ta bort djupa ärr eller rynkor inte heller dra åt eller minska slapp hud. Vad är BioRePeel? Det är en innovativ medicinsk peeling som använder patenterad 2-fasteknologi för att ge en biostimulerande, vitaliserande och peelingliknande effekt.

* Kemisk peeling kan inte ta bort djupa ärr eller rynkor inte heller dra åt eller minska slapp hud. Vad är BioRePeel? Det är en innovativ medicinsk peeling som använder patenterad 2-fasteknologi för att ge en biostimulerande, vitaliserande och peelingliknande effekt. 

Det är en av de nyaste peelingarna på marknaden och kommer från CMED AESTHETIC i Italien. Den har en exfolierande och keratolytisk verkan som tar bort hudens yttre cellsskikt och minskar effektivt hudens åldrande och skador från UV-ljus, samt minskar pigmentering och ärr efter akne. Den stimulerar cellomsättningen genom att stimulera produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra. BioRePeelCl3 är multifunktionell och passar alla åldrar och alla hudtyper. 

Den har en anti-age-funktion som resulterar i klarare, stramare och ljusare hud med reducering av fina linjer. Den är även lämplig för ung hud under akuta stadier av akne, pormaskar, med nytillkomna milda ärrbildningar. Är du tveksam om din behandling? Boka ett möte idag med våra proffs.

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm | Skönhetsklinik med hydra beauty

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm

Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

läs mer

kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

Kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Microneedling behandling i stockholm - Skönhetsklinik

Microneedling behandling i stockholm

Microneedling är en naturlig behandling för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud. Vår högteknologiska utrustning stimulerar cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakad av acne, sol eller pigmenteringar.

läs mer

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil