Microneedlingöka kollagen och elasticitet

Microneedling

Microneedling är en dermarollerprocedur som använder små nålar för att sticka huden. Syftet med behandlingen är att stimulera cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakat av t.ex ärr, rynkor,  stora porer, akne, sol eller pigmenteringar. 

Microneedling är en naturlig, säker och effektiv behandling för alla för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud och används mest i ansiktet men funkar lika bra över hela kroppen och är en av våra mest populära behandlingar.

Före behandlingen kommer vår hudterapeut att göra en noggrann analys av din hud. Efter analysen skapas en behandlingsplan för att passa dina behov och dina mål. 

En behandling med microneedling tar cirka 45-60 minuter. Efter behandling kan du förvänta dig rodnad och din hud kan kännas lite stram och/eller känslig. Detta avtar vanligtvis inom 24 timmar. 

Ungefär 3-5 dagar efter en behandling kan vissa flagna. Detta är helt normalt och avtar inom  2-3 dagar. De flesta ser resultat redan efter 7 dagar, men optimala resultat uppnås upp till 3 månader efter behandlingen.

Välkommen att höra av dig till oss med frågor om Microneedling eller om du önskar boka konsultation med våra kompetenta hudterapeuter som har erfarenheter och kunskap för alla hudtyper.

Eftervård

Vi rekommenderar att du använder ett serum och B3-recovery cream från Fillmed i två veckor innan behandlingen. Hydra-serum HAB5 är speciellt utformat för att förbereda din hud inför behandlingen för att uppnå ett optimalt resultat. 

Efter behandlingen rekommenderar vi att du använder Fillmed Serum eftersom det spelar en viktig roll i din huds förmåga att läka och reparera sig, den kommer samtidigt att hålla huden fyllig och återfuktad. 

För att skydda din hud från skadliga UV-strålar är det viktigt att använda ett solskydd som fillmed E- Youth 50 sun cream. Detta är ett naturligt zinkskydd som kan användas omedelbart efter din behandling. 

Under de första 48 timmarna är det bäst att undvika överdriven solexponering, kyla, bastu, hårda kemikalier och motion. 

Våra hudterapeuter med kunskap och erfarenhet av alla hudtyper ger dig information om eftervård som är skräddarsydd efter din behandlingsplan.

 

Välkommen till oss på Salong Styling by Brazil !

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Microneedling behandling i stockholm - Skönhetsklinik

Microneedling behandling i stockholm

Microneedling är en naturlig behandling för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud. Vår högteknologiska utrustning stimulerar cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakad av acne, sol eller pigmenteringar.

läs mer

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm | Skönhetsklinik med hydra beauty

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm

Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

läs mer

kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

Kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil