MicrodermabrasionDiamant peeling Djuprengörande

Djuprengörande diamant peeling med microdermabrasion

Hydra Beauty – Hudvårdssystem med Microdermabrasion är en maskin som behandlar i flera olika steg. Den exfolierar, tömmer porer och vårdar huden på djupet. 

Därefter avslutar man med elektroporation som slussar ner serum i huden. Hydra beauty hudvårdssystem resulterar till en renare, finare och bättre hud.

Serum 1 – Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra. 

Serum 2 – Minskar döda hudceller och lugnar akne utslag och andra hudirritationer med salicylsyra. Serum 

3 – Ett anti-inflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt.

Portömning / Vakuum

Serum slussas ned vid kontakt med huden och ger näring på djupet, samtidigt som vakuum minskar orenheter och pormaskar.

Elektroporation hjälper till att få ned serumet i huden på ett mycket effektivt sätt vilket gör att huden får näring på djupet.

Hydra Beauty arbetar med 3 olika typer av LED ljus, rött, blått och lila som skapar en hudföryngrande effekt. Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i en mycket slätare hud och finare hudton.

Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar. Lösning avges från den centrala öppningen och sprider sig längs längs huden medan man arbetar med ”pennan”, som löser/suger upp föroreningar och som sedan automatisk hamnar avfallsbehållaren.

styling by BrazilKontakta oss

Topp frisörer i Stockholm

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss.
Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Boka andra tjänster hos oss

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Behandlingar för dina ögonbryn och fransar i Stockholm

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm | Skönhetsklinik med hydra beauty

Microdermabrasion behandlingar i Stockholm

Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

läs mer

kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

Kemisk peeling med olika behandlingsmetoder i Stockholm

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Microneedling behandling i stockholm - Skönhetsklinik

Microneedling behandling i stockholm

Microneedling är en naturlig behandling för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud. Vår högteknologiska utrustning stimulerar cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakad av acne, sol eller pigmenteringar.

läs mer

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Microblading & Permanent makeup i Stockholm

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

RekommendationerStyling by brazil