MassagenAvslappningsmassage med varm olja

Hudvård

 Klassik massagen 

Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!

Varför massage?

Det här är en härlig och avslappnande massage med aromar olja som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromar olja som alla innehåller naturliga växtextrakt. 

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Boka Aromamassageidag

Salong Styling By Brazil

[salon_booking_services styled=true columns="4" category="52"]

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss. Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

Aromamassage - StockholmKlippning dam/herr & barn

En skönhetssalong med brett utbud

Brasiliansk Vaxning - Stockholm

  • Brasiliansk intim vaxning damFrån 350kr
  • Brasiliansk vaxning intim för GravidFrån 280kr
  • Bikinilinje vaxning damFrån 380kr
  • Vaxning rumpa damFrån 450kr
  • LuggklippningFrån 100kr

RekommendationerStyling by brazil