Vaxning

18 års erfarenhet av brasiliansk

Boka behandling idag

Nagelvård

Pedikyr, manikyr och nagelförlängning

Boka behandling idag

Vaxning18 års erfarenhet av brasiliansk

Vad är en Brasilian?
  • Brasiliansk vaxning innebär att man med hjälp av vax tar bort allt eller större delar av sitt könshår. Du bestämmer själv hur du vill ha det. Denna behandling har blivit mycket populär och idag är det en av de behandlingar vi utför mest.
Gör det ont?
  • Första gången du gör en vaxning kan det upplevas mer smärtsamt. Detta är på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna. Huden domnar dock bort redan efter första ”rycket” vilket skapar en känsla av bedövning. Om du regelbundet gör en vaxning blir håren tunnare och de kommer inte att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det upplevs mindre smärtsamt än första gången. Om du sedan låter vaxa dig regelbundet (var 4-5:e vecka) tröttas hårsäckarna ut mer och behandlingen blir med tiden så gott som smärtfri.
Hur länge håller det?
  • Till skillnad mot rakning så får man ett hårfritt resultat som varar mellan 2-6 veckor beroende på vad du har för hårväxt och hur länge du väntade på utväxt innan vaxning. Hårstrået förfinas varje gång du vaxar, risken för inväxta hår och inflammationer minskas och du slipper obehaglig stubb som kliar. En fräschare känsla som räcker längre helt enkelt.
Hur går det till?
  • Vi använder ett så kallat varmvax som hettas upp för att lätt kunna bredas ut över huden. När vaxet stelnar bildas en tjock vaxhinna och när denna rycks bort följer hårstråna med. Huden behandlas efter vaxningen med en mjukgörande olja samtidigt som eventuella vaxrester och hårstrån tas bort. Vi använder oss av produkten Doughy Gold Wax vilket innehåller Arganolja och paraffin som är skonsamma för huden. För bästa resultat använder vi varken pappers- eller tygremsor vid brasiliansk vaxning.
Vaxning kvinnor
  • Vi på Styling by Brazil siktar på att du ska gå härifrån nöjd och hårfri. Har du fått ett oönskat resultat vid din brasilianska vaxning vill vi åtgärda detta. Alla oönskade reaktioner, litet som stort, vill vi förebygga och hjälpa dig att ta hand om och förstå. Vi uppskattar därför att du kontaktar oss. Ring eller maila oss så hjälper vi dig.
Vaxning män
  • Män är självklart välkomna till oss för vaxning. Vanligast är att man vill vaxa överkroppen och om du aldrig gjort vaxning förut svarar vi gärna på frågor innan så du känner dig lugn inför behandlingen.

Boka andra tjänster hos oss

Microdermabrasion

Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

läs mer

Kemisk Peeling

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Microneedling

Microneedling är en naturlig behandling för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud. Vår högteknologiska utrustning stimulerar cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakad av acne, sol eller pigmenteringar.

läs mer

Ögonbryn – Fransa

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Microblading

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Boka vaxningidag

Salong Styling By Brazil

[salon_booking_services styled=true columns="4" category="50,51"]

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss. Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

styling by BrazilKontakta oss

SALONG STYLING BY BRAZIL

Katarina Bangata 15, 116 39 Stockholm

076-095 58 87

info@stylingbybrazil.se

För dig som har skadat eller dött hår

RekommendationerStyling by brazil