Brasiliank vaxning

20 års erfarenhet av brasiliansk

Boka online behandling

Nagelvård

Pedikyr, manikyr och nagelförlängning

Boka behandling idag

vad som är viktigt att tänka på Vad som är viktigt att tänka påinför vaxning.

Att känna viss nervositet inför sin första brasilianska vaxning är vanligt men hos oss kan du känna dig helt bekväm. Vi tar god hand om dig, är erfarna och förstår din utsatta situation. Vi arbetar dagligen med vaxning och detta tillhör vår vardag. Det finns dock lite du bör tänka på både innan och efter din behandling så läs noga igenom våra rekommendationer så att du skall få en så bra upplevelse som möjligt. Du är givetvis också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Att tänka på:

  • Hårstråna måste vara minst ca 7-mm långa.
  • Raka eller klipp inte håret innan du besöker oss, vi hjälper dig.
  • Duscha eller tvätta området innan för bästa hygien.
  • Smörj inte in området med bodylotion före vaxning, eftersom det gör att vaxet inte fäster lika bra på hårstråna.
  • Prata med din hudterapeut innan om du har sår, sprickor eller blåsor på huden.
  • Har du problem med inflammerade hårsäckar rekommenderar vi regelbunden behandling av någon folisan produkt, mjukgörande kroppslotion eller babysalva som innehåller zink för läkande effekt.
  • Om du har synligt exem eller utslag i underlivet så kontakta oss gärna för en konsultation innan du bokar din vaxning.
  • Vi rekommenderar att skrubba gärna huden 1 vecka innan för att avlägsna döda hudceller och för att få upp inåtvända hårstrån från huden.

Boka andra tjänster hos oss

Microdermabrasion

Exfolierar döda hudceller och orenheter med vakuum sug som maximerar lösningarnas absorbtion vilket resulterar i mycket slätare hud och finare hudton. Det finns 3 olika tippar för olika behandlingar.

läs mer

Kemisk Peeling

På Styling by Brazil har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar. Självklart arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar.

läs mer

Microneedling

Microneedling är en naturlig behandling för att öka kollagen och elastinproduktionen i din hud. Vår högteknologiska utrustning stimulerar cellförnyelsen och reparerar skadad hud orsakad av acne, sol eller pigmenteringar.

läs mer

Ögonbryn – Fransa

Exklusiv hårbehandling hos Styling by Brazil inkluderar klippning, färg eller slingor, inpackning, tvätt/fön och styling. Vi ger dig en valfri klippning, färgning eller slingning, mini lyxpaket med inpackning, tvätt och fön, styling som lockar, volym eller fön.

läs mer

Microblading

Välkommen till Styling by Brazil, ditt självklara val för hårklippning i Stockholm. Här kan du välja bland ett brett utbud av tjänster och produkter för ditt hår och njuta av ett varmt mottagande i en trivsam atmosfär.

läs mer

Boka vaxningidag

Salong Styling By Brazil

[salon_booking_services styled=true columns="4" category="50,51"]

100% Nöjd-kund Garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen på Styling by Brazil och vi är professionella, svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar när du besöker oss. Vi tar hänsyn till att det är din första gång och är alltid extra försiktiga med dig som ny kund och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

styling by BrazilKontakta oss

SALONG STYLING BY BRAZIL

Katarina Bangata 15, 116 39 Stockholm

076-095 58 87

info@stylingbybrazil.se

För dig som har skadat eller dött hår

RekommendationerStyling by brazil